Sluiten

Coronavirus: continuïteit en maatregelen

19 maart 2020

Coronavirus: continuïteit en maatregelen

Belangrijke mededeling i.v.m. de blijvende werking van het Axioma Team in de periode van het COVID-19 virus.

Beste relatie,

Voor wat betreft de verspreiding van het Corona-virus, is onze eerste bezorgdheid uiteraard de gezondheid van onze medewerkers, onze klanten en hun familie. Echter is ook de continuïteit van onze dienstverlening van belang. Wij vinden het zeer belangrijk dat onze medewerkers veilig en verantwoord kunnen blijven werken en hebben daarvoor een reeks interne afspraken gemaakt.

Ook wij volgen de laatste richtlijnen op de voet en nemen gepaste acties om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Op dit moment is er nog weinig rechtstreekse impact op onze dienstverlening:
Axioma blijft operationeel en we verwerken uw vragen en orders zoals u dat van ons gewend bent.

We blijven telefonisch bereikbaar, maar aangezien een groot deel van onze medewerkers thuis werkt heeft contact per e-mail de voorkeur.

Bij onze leveranciers kunnen op dit moment de productie-eenheden nog vrij normaal blijven draaien. Ook de leveringen kunnen in onderling overleg en met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen blijven doorgaan. Gezien de situatie kunnen levertijden echter soms wat uitlopen.

Al onze buitendienstmedewerkers blijven telefonisch bereikbaar en kunnen, indien nodig, nog steeds op bezoek komen. Ook hiervoor geldt inachtname van voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen. Afspraken via telefoon of video-conference worden echter ten zeerste aanbevolen.

Bovenstaande situatie kan uiteraard snel bijgesteld worden op basis van nieuwe beslissingen of ontwikkelingen. In dat geval brengen we u zo snel mogelijk op de hoogte. We doen alvast ons uiterste best om eventuele hinder tot een minimum te beperken. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Mocht u verdere vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze collega’s. Zij helpen u graag verder!

Let goed op uzelf en uw naasten!

Met vriendelijke groeten,

Het Axioma team

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?