Sluiten

Missie

Marktbenadering

'Enlighting your business', onze slogan, is onze belofte aan de markt, en staat voor de WIN-WIN propositie in onze marktbenadering. Wij bieden toegevoegde waarde en werken mee aan het succes van onze klanten.

Voor de bouwheer is ROI (Return on Investment) belangrijk (hoe kan verlichting mijn business versterken?), maar ook TCO (Total Cost of Ownership). TCO staat voor 'kostenbewust' verlichten. Op de eerste plaats komt uiteraard het belang van een goede en juiste verlichting. Dat betekent dat je je niet blindstaart op de initiële investering alleen — aankoop en installatie dus — maar ook aan de exploitatiekosten denkt : energieverbruik en onderhoud zijn vandaag bijvoorbeeld de grootste zorgen van onze klanten. Die kosten kunnen immers enorm oplopen. Daarom berekenen wij hoeveel kW/h de verlichtingsinstallatie zal verbruiken om 100 lux per m² te bekomen. Eigenlijk stellen wij een resultaatverbintenis voor.

Maar onze services zijn evenzeer gericht op de andere actoren in het bouwproject: het architectenbureau, het studiebureau en het installatiebedrijf. Zij bepalen elk vanuit hun opdracht mee wat de belangen van de bouwheer dient. Daarom is Axioma een inspirerend klankbord voor architecten. Maar ook bij het studiebureau springen we bij met onze knowhow. En laat ons niet vergeten: het installatiebedrijf staan we dagelijks bij met logistieke en on-site support.

Visie

Toegevoegde waarde maakt het verschil tussen kwalitatieve en goedkope lichtoplossingen. Goedkope substituten creëren onverwachte kosten in installatie, energieverbruik en onderhoud. Onze boodschap: kwaliteit garandeert steevast het beste resultaat, voor alle betrokken partijen : bedrijfszekerheid en kostenbeheersing voor de bouwheer, duurzame referenties voor het architectenbureau, klantentevredenheid voor het studiebureau en een rendabele nacalculatie voor het installatiebedrijf.

En laat ons ook de eindgebruiker niet vergeten : lichtcomfort, veiligheid, het positief effect van licht op zijn gezondheid en prestaties. Het zijn slechts enkele van de factoren die de meerwaarde van goede verlichting bepalen.