Sluiten

Amsterdam gunt stadsilluminatie aan Axioma

8 november 2022

Amsterdam gunt stadsilluminatie aan Axioma
Banner NB Okt V2

Amsterdam gunt stadsilluminatie aan Axioma met WE-EF

Voor de aankomende jaren is Axioma gekozen tot contractleverancier voor de levering van de schijnwerpers ten behoeve van de stadsilluminatie in onze mooie hoofdstad. Een gunning waar we enorm trots op zijn en tevens een hele mooie aanvulling op hetgeen dat we al voor de gemeente doen. Sinds 2011 leveren we namelijk al de grondspots en schijnwerpers op pleinmasten voor de stad Amsterdam.

Door wederom voor de producten van WE-EF Leuchten te kiezen, kiest de gemeente voor kwaliteit, duurzaamheid en een futureproof (licht)oplossing!

Tussenlijn Oranje dun
Banner Website NB01

Flexibele mastklemmen

De nieuwe mastklemmen (type PC) t.b.v. de schijnwerpers zijn ontworpen en ontwikkeld voor zowel enkele als dubbele bevestigingen aan de lichtmast. De mastklemmen zijn voorzien van een geïntegreerde rotatieplaat waardoor het richten over alle assen (X/Y/Z) nauwkeuriger is in te stellen. Perfect voor o.a. illuminatie projecten!

Gobo en framing projectoren

Het assortiment van WE-EF omvat naast de "gewone" schijnwerpers ook een serie gobo en framing projectoren in diverse formaten en lichtkleuren. De projectoren hebben een sterk gecontroleerde lichtbundel waarmee lichtverspilling wordt voorkomen. Tevens komen we hiermee tegemoet aan de strenge DARK SKY regelgeving.

Bekijk naast de video's hierboven ook vele andere overzichtelijke en interessante video's van WE-EF op Vimeo

Tussenlijn Oranje dun
Banner Website NB02

NIEUW: FLC300 Schijnwerper
Een moderne oplossing voor architectuur en landschapsverlichting

Architecten, lichtontwerpers en gebruikers vertrouwen op de schijnwerpers van WE-EF om architectuur en/of objecten in stedelijke gebieden te illumineren en om buitenruimtes te verlichten met respect voor de natuur.

Het unieke voordeel, naast de tijdloze vormgeving, van deze serie is dat de (ovale) lichtbundel gemakkelijk en nauwkeurig kan worden uitgelijnd door de cilinder, zonder gereedschap, met de hand te draaien. Meer informatie vind je in de brochure hiernaast en op de website van WE-EF.

DESIGNED WITH SIMPLICITY IN MIND

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?