Sluiten

Axioma nodigt u uit voor Ruimte & Licht 2024

13 mei 2024

Axioma nodigt u uit voor Ruimte & Licht 2024

Op donderdag 6 juni vindt dit jaar de vakbeurs Ruimte & Licht plaats. Een gratis vakbeurs voor professionals die werkzaam zijn in het vakgebied openbare verlichting. Axioma ontvangt u graag op deze beurs in Houten om bij te praten over de huidige marktontwikkelingen en om u natuurlijk onze laatste productinnovaties te laten zien!

Expo Houten | Meidoornkade 24 | 3992 AE Houten
Donderdag 6 juni 2024 | 09:00 - 16:00 uur | Stand 4.03

Registreert u zich hier voor gratis toegang

Banner RL2024 ok

Zo tonen wij o.a. het nieuwe paaltoparmatuur AFL110 van WE-EF. De AFL100-serie beschikt over zeer efficiënte LED's en geoptimaliseerde lenzen wat kan resulteren in aanzienlijke energiebesparingen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie zijn er geen externe koellichamen benodigd. Hierdoor blijft het armatuur licht en compact. Het armatuur is naast de standaard uitvoering ook beschikbaar met de zogeheten "Wild-Light" technologie. Hierdoor is hij zeer geschikt voor toepassing in natuurgevoelige gebieden.

Een andere nieuwkomer die je op onze stand aan zult treffen is de FLC321, onderdeel van de FLC300-serie. Deze serie schijnwerpers bestaat uit 3 verschillende formaten en is standaard uitvoerbaar met diverse lichtbundels, vermogens en lichtkleuren. Door zijn moderne en compacte vormgeving, maar ook dankzij de diverse accessoires en toepassingsmogelijkheden is deze serie perfect voor architectuur en landschapsverlichting.

De brochures van de FLC300 en AFL100 serie kun je hieronder downloaden.

Tussenlijn Oranje dun

Contourverlichting - Voor elke toepassing

Wil je een nieuw licht op je verbeelding laten schijnen? Wil je architectonische vormen accentueren of nieuwe dimensies toevoegen aan een object om zo de sfeer of ervaring naar een hoger niveau te tillen?

De contourverlichtingsoplossingen van Clear kennen geen grenzen, of je nu onderwaterverlichting nodig hebt of gevelverlichting voor extreme buitenomstandigheden. Onze partner, Unlumited Lighting Solutions, staat bij ons op de stand om deze zeer veelzijdige lijnverlichting aan u te presenteren.

Klik op de afbeelding voor de brochure met daarin meer informatie en een eerste indruk van de mogelijkheden.

Tussenlijn Oranje dun

Survivor en M125/M200 - Perfect voor elke buitenruimte

RIDI SURVIVOR M125 M200 X

Als oplossing voor o.a. tunnelverlichting heeft Axioma, als onderdeel van de Duitse RIDI Group, de ijzersterke Survivor (IK10+) in het assortiment welke ook op de stand te zien zal zijn.

In de brochure hiernaast vind je meer informatie over de Survivor, maar ook over onze M125/M200 armaturen.

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?