Sluiten

Axioma sponsort Lights in Blokzijl 2022

10 november 2022

Axioma sponsort Lights in Blokzijl 2022

Axioma is trotse sponsor van het bijzondere lichtevenement Lights in Blokzijl. We ontmoeten je graag op vrijdag 18 november tijdens de Round Table Talks. Aansluitend is er het lichtgala en daarna het feest van het licht.

LIB2022

Op vrijdag 18 november worden overdag de Round Table Talks georganiseerd. Dit is een uitgelezen kans voor zowel fabrikanten als deelnemers om elkaar direct te spreken in korte thematische sessies.

De informatie uitwisseling gaat twee kanten op in sessies van 20 minuten. Fabrikanten kunnen vragen stellen over hun (toekomstige) aanpak of producten. Deelnemers kunnen aangeven waar de behoeftes liggen in projecten en/of ondersteuning.

Deze zakelijke vorm van speeddaten is vooral erg leuk! Alle deelnemers spreken elkaar.

Programma:

ROUND TABLE TALKS
10.00-17.00
Korte één op één sessies tussen ontwerpers/adviseurs en fabrikanten. Als bezoeker heb je de kans om alle fabrikanten direct te spreken, de dag begint om 10.00 dus wees s.v.p. op tijd. De fabrikanten krijgen iedere 20 minuten een ander groepje bezoekers aan tafel. Dus ook als bezoeker zit je iedere 20 minuten aan een andere tafel. Op deze wijze spreekt iedereen elkaar.

LICHTGALA
17.00-20.00
Lichtontwerp in de spotlights. Tijdens dit (informele) lichtgala vieren we ons mooie lichtvak. We zetten een aantal professionals in het zonnetje én er worden enkele lichtprijzen uitgereikt.

FEEST VAN HET LICHT (Fêtes des lumierès)
20.00-00.00
Feest met 80/90/00 muziek, neem je dansschoenen mee. Gezelligheid, kletsen met collega's, vrienden uit het vak en een lekker drankje erbij.

Dagtickets zijn online via de website van eventbrite te verkrijgen. U kunt kiezen; of u bent er gratis bij (gebruik dan de promotiecode LIB22) of u draagt bij aan de organisatie van deze dag en betaald ​€ 12,50 incl. btw. Altijd inclusief stamppot en 2 (drank) muntjes.

Locatie:
M.F.C. "de Ploats"
Groenestraat 18
8356 DB Blokzijl

www.lightsinblokzijl.nl

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?