Sluiten

Axioma verlicht nieuw distributiecentrum Welkoop

6 mei 2020

Axioma verlicht nieuw distributiecentrum Welkoop

Begin dit jaar hebben wij de opdracht mogen ontvangen voor de levering en installatie van de verlichting voor de industriële hal van het nieuw te realiseren distributiecentrum van Welkoop.

20190520 Welkoop AI groot

In nauwe samenwerking met Van Dalen Installatietechniek is in het voortraject een lichtplan opgesteld waarbij de verlichting d.m.v. sensoren SMART is gemaakt. De hal zal worden voorzien van ca. 2,4 km LINIA lichtlijnsysteem van RIDI Leuchten. Aanvullend worden er ook 54 stuks industriële halstralers van het type RLS geplaatst. De kennis en ervaring van Van Dalen Installatietechniek gecombineerd met de juiste lichttechnische invulling (naar wens van de opdrachtgever) door Axioma zijn voor dit project van doorslaggevende betekenis geweest.

Banner2

LINIA VLGFL geartray

Collage Linia WEB

Vanuit het “Lenses – programm” heeft de LINIA geartray unit een belangrijke upgrade gekregen. Het gaat hierbij om het type VLGFL welke beschikbaar is tot ruim 14000lm per geartray. De belangrijkste wijziging in eigenschappen is dat de UGR <19 zal zijn, waardoor deze geartray ook in kantooromgevingen goed toepasbaar is. Daarnaast zal de (water)dichtheid worden verhoogd van IP50 naar IP54. De VLGFL is standaard leverbaar in de lichtkleuren 830, 840, 850 en 865 en qua schakeling dan wel dimfunctie beschikbaar in een AAN/UIT, DALI en een ResFlex (instelbare weerstand) variant. Op aanvraag kan de VLGFL ook uitgevoerd worden met een CASAMBI systeem.

Banner2

Het LINIA lichtlijnsysteem vindt meestal zijn toepassing in de industriële omgeving. Dit neemt echter niet weg dat het systeem ook bijzonder geschikt is om te worden toegepast in verblijfsruimtes zoals bijvoorbeeld kantoren of klaslokalen. Vaak worden er in kantoren vierkante of langwerpige armaturen toegepast welke dan boven het plafond worden aangesloten of doorverbonden.

Wanneer er echter geen verlaagd systeemplafond aanwezig is kan LINIA een passende oplossing bieden. De unieke flexibele montage, ergonomische afschermingen, dimmogelijkheden en het optioneel aanbrengen van verschillende sensoren maakt het LINIA systeem ook bijzonder geschikt voor deze toepassing. Nagenoeg het volledige LINIA systeem is leverbaar in de kleuren wit, grijs en zwart.

Banner2
Katalog Bild Titelseite en

RIDI LINIA biedt oplossingen en varianten voor alle verlichtingsvereisten tot beschermingsklasse IP54. Bekijk de verschillende mogelijkheden van dit lichtlijnsysteem in de “RIDI LINIA continuous lighting system” catalogus of bezoek de website voor meer informatie.

Download en bekijk hier de catalogus

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?