Sluiten

Een upgrade voor het RIDI LINIA lichtlijnsysteem

8 september 2022

Een upgrade voor het RIDI LINIA lichtlijnsysteem
Ridi Logo
DC Welkoop 007 Apeldoorn c MVL Media Groep

De vernieuwde RIDI LINIA - ideaal voor de Industrie

Voor de industriële sector verbeterde RIDI de LINIA geartrays (lichtunits) op het gebied van efficiency, levensduur en lichtcomfort. Deze innovatieve, optische verbetering is toegepast op de succesvolle VLGP (prisma) en VLGL (lenses) geartrays welke d.m.v. een zeer lage UGR een efficiency weten te bereiken tot 190lm/W (!).

Naast innovatie op lichttechnischgebied kan het systeem worden voorzien van SMART technology (sensoren) welke ook in de draagrails worden geïntegreerd en naar behoefte van de eindgebruiker kunnen worden geprogrammeerd. Met een dergelijke SMART oplossing zet je de vervolgstap in energiebesparing!

Banner Brochure

Bekijk onze Industrie brochure online. Liever de geprinte versie? Vraag deze gerust op via onze algemene contactgegevens of uw vertrouwde contactpersoon bij Axioma.

Banner LB

Axioma is een verlichtingsbedrijf actief in het midden- en hogere segment van de projectenmarkt in de professionele sectoren. Axioma is een 100% dochter van de RIDI Group en exclusief invoerder van verlichtingsproducten van o.a. de bekende merken WE-EF Leuchten, REGENT, UNLUMITED en ES-SYSTEM voor de Benelux.

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?