Sluiten

Flux Lighting - Easy Light

30 juli 2019

Flux Lighting - Easy Light

De EASY LIGHT serie van Flux Lighting heeft een tijdloos design en is ontworpen om de armaturen heel gemakkelijk te kunnen installeren op bijvoorbeeld bestaande lichtmasten.

Alle armaturen zijn voorzien van een enkelvoudig COB LED systeem en eventueel compatible met de Zhaga Book 18 modules. Standaard is deze serie uitgevoerd met een dimbare en programmeerbare DALI driver.

De serie is beschikbaar met een lichtopbrengst van 2.000 - 10.000 lumen en in drie verschillende designs; EVO, ODO en Kaa. Van iedere variant is tevens een MINI versie verkrijgbaar. Voor alle armaturen uit deze serie kan men kiezen tussen twee verschillende lichtdistributies, namelijk een asymmetrische- en een straatoptiek.

Eén van de unieke kenmerken van deze serie is de fraaie aansluiting op de lichtmast zowel in opzet- als opschuif toepassing.

Voor de complete serie EASY LIGHT armaturen heeft Flux twee speciale brackets op de markt gebracht waarmee de armaturen een moderne en decoratieve uitstraling krijgen: SQUARE & CURVE.

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?