Sluiten

REGENT - Dime LED

7 september 2015

REGENT - Dime LED

Met de Dime LED, schrijft ons merk Regent lichtgeschiedenis. Het armatuur levert een perfect horizontaal en verticaal lichtbeeld met één en dezelfde lichtbron.

Het resultaat is het perfecte licht :

  • goede taakverlichting volgens de geldende normen (UGR<19)
  • hoog visueel comfort
  • groot gevoel van welbehagen in de ruimte.

Met de ontwikkeling van de Dime LED is Regent een nieuwe weg ingeslagen. Het is een eerste armatuur van Regent waarbij de technische mogelijkheden van LED optimaal gebruikt worden. De compromisloze manier waarop deze baanbrekende technologie is toegepast, komt niet alleen tot uiting in het uiterlijke van de armatuur, maar ook in de indrukwekkende efficiëntie en lichtkwaliteit.

Het ontwerp is uitzonderlijk. De kwaliteit van het geleverde licht is zelfs uitmuntend. Geen storende bewegende cirkels en schaduwen over de muren en geen overlappende verlichting, maar in plaats daarvan perfecte horizontale en verticale verlichting. Het zijn de innovatieve vierkante optieken die dit mogelijk maken. Elke LED-lichtbron heeft een speciale lens. Lichtverlies wordt zo tot een minimum gereduceerd. De lens maakt gebruik van interne reflectie, om het licht te concentreren. Dit vermindert het lichtverlies en maximaliseert de lichtopbrengst.

De armatuur is ontworpen om vlakke verlichting en direct licht te leveren vanuit één lichtbron. Zijn unieke vierkante vorm zorgt voor een verticale lichtverdeling, die een energie-geoptimaliseerde lichtplanning en precieze lichtopbrengsten maakt in overeenstemming met de normen. Tegelijkertijd genereert het een unieke esthetiek.

Het resultaat - aangenaam licht, een hoge efficiëntie, innovatief uiterlijk.

Brochure Dime LED


Productfilm Dime LED:


De voordelen op een rij:

  • Ultra-platte behuizing: hoogte van de behuizing van de gependelde versie slechts 25 mm met geïntegreerde voorschakelapparatuur. De 35 mm opbouwversie past perfect in het plafond design, waardoor inbouw om zuiver esthetische redenen, onnodig wordt.
  • Uitstekende horizontale en verticale verlichting door één enkele lichtbron
  • Eenvoudig om in een lichtplanning te gebruiken

Bijkomende informatie

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?