Sluiten

RIDI Group - IRIS

26 juli 2019

RIDI Group - IRIS

De IRIS van het merk Spectral (RIDI GROUP) is een armatuur met een unieke designuitstraling en zowel te verkrijgen in een opbouw- (plafond of wand), inbouw- of gependelde versie. Het armatuur is eventueel uit te voeren met diverse kleurfolies om perfect mee te gaan met het bedrijfsimago of de identiteit van het gebouw.

Schijnbaar zwevend in de ruimte, intrigeert en inspireert Iris met zijn ringen van glinsterend licht en creatief gebruik van kleur. Voornamelijk gependeld gebruikt met drie, bijna onzichtbare stroomkabels, maar kan ook aan de wand of het plafond gemonteerd worden.

Iris neu Montagearten

De unieke designuitstraling is niet enkel voor technische enthousiastelingen. Elk detail is zichtbaar door de transparante ringvormige armatuurbehuizing, die de liefde voor innovatie toont, aangevuld tot in de perfectie door de no-nonsens stijl van het armatuur.

Terwijl de buitenste ring wordt doorkruist door licht, onthult de binnenste cirkel een fascinerende technologie. Een anti-verblindend glas maakt het mogelijk om elk technisch detail te verbergen en het geheim te bewaren. Met een prismatisch diffuser, lijkt Iris te zweven in de ruimte.

De veelzijdigheid van het armatuur Iris, geeft u een enorme inspiratie voor creatieve ontwerpen van bepaalde ruimtes. Ofwel toon op toon meegaan met de omringende architectuur, of misschien verkies je vast te houden aan de basiskleuren rood, groen, blauw of geel? Wat u ook kiest, de Iris kan uw project een individuele persoonlijkheid bezorgen. Blijf trendy, zonder de nood om alles te gaan veranderen; met een reeks van uitwisselbare kleurfolies bieden we de grootst mogelijke ruimte voor individualiteit en flexibele creativiteit.

Iris3 hires

IRIS kan niet alleen gebruikt worden als een plafond of gependeld armatuur. Een speciaal ontwikkelde oplossing laat toe het armatuur ook als een exclusief inbouwarmatuur te gebruiken. Een ringvormige reflector-box omringt de Iris, waarbij een reflecterend frame wordt gecreëerd zodat het vrij in het plafond kan zweven en zijn volledige visuele impact ontwikkelt. Gecombineerd met de gekleurde folies worden er fascinerende lichteffecten gecreëerd.

IRIS is de ideale keuze voor de verlichting in trappenhuizen, galerijen en winkels, maar creëert ook onvergetelijke effecten in scholen, centra's en andere instituten. Zijn veelzijdigheid en uitmuntend ontwerp maakt IRIS een uitbundig verlichtingsarmatuur in iedere architectonische omgeving/achtergrond.

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?