Sluiten

SPECTRAL (RIDI) - IRIS

22 augustus 2016

SPECTRAL (RIDI) - IRIS

IRIS van het merk Spectral (RIDI GROUP) is een armatuur met een unieke designuitstraling. Zowel te verkrijgen in een opbouw (plafond of wand), inbouw of gependelde versie en met diverse kleurfolies te verkrijgen om perfect mee te gaan met het bedrijfsimago of identiteit van het gebouw.

IRIS

Schijnbaar zwevend in de ruimte, intrigeert en inspireert Iris met zijn ringen van glinsterend licht en creatief gebruik van kleur. Voornamelijk gependeld gebruikt met 3, bijna onzichtbare, stroomkabels maar kan ook aan de wand of het plafond gemonteerd worden.

De unieke designuitstraling is niet enkel voor technische enthousiastelingen. Elk detail is zichtbaar door de transparante ringvormige armatuurbehuizing, die de liefde voor innovatie toont, aangevuld tot in de perfectie door de no-nonsens stijl van het armatuur.

Terwijl de buitenste ring wordt doorkruist door licht, onthult de binnenste cirkel een fascinerende technologie. Een anti-verblindend glas maakt het mogelijk om elk technisch detail te verbergen en het geheim te bewaren. Met een prismatisch diffusor, lijkt Iris te zweven in de ruimte.

Meer informatie...


De veelzijdigheid van het armatuur Iris, geeft u een enorme inspiratie voor creatieve ontwerpen van bepaalde ruimtes. Ofwel toon op toon meegaan met de omringende architectuur, of misschien verkies je vast te houden aan de basiskleuren rood, groen, blauw of geel? Wat u ook kiest, de Iris kan uw project een individuele persoonlijkheid bezorgen.Blijf trendvol, zonder de nood om alles te gaan veranderen want met een reeks van uitwisselbare kleurfolies, bieden we de grootst mogelijke ruimte voor individualiteit en flexibele creativiteit.IRIS kan niet alleen gebruikt worden als een plafond of gependeld armatuur. Een speciaal ontwikkelde oplossing laat toe het armatuur ook als een exclusief inbouwarmatuur te gebruiken.

Een ringvormige reflectorbox omringt de Iris, waarbij een reflecterend frame wordt gecreëerd zodat het vrij in het plafond kan zweven en zijn volledige visuele impact ontwikkelt.
Gecombineerd met gekleurde folies worden er fascinerende lichteffecten gecreëerd.

IRIS is de ideale keuze voor de verlichting in trappenhallen, galerijen, shops en creëert ook onvergetelijke effecten in scholen, centra's en andere instituten. Zijn veelzijdigheid en uitmuntend ontwerp maakt IRIS een uitbundig verlichtingsarmatuur in iedere architectonische omgeving/achtergrond.


IRIS is een verlichtingsarmatuur van het merk Spectral (RIDI GROUP).

Spectral beschikt over armaturen met een uniek design en zorgt voor architectonisch gerichte verlichtingsoplossingen.
Project gerelateerde planning en uitvoering combineren design en innovatie op het hoogste technische niveau.

Neem een kijkje op de Spectral website en laat u verder inspireren: http://www.spectral-online.de.

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?