Sluiten

WE-EF - CFT500 masttop armatuur reeks

1 februari 2015

WE-EF - CFT500 masttop armatuur reeks

De nieuwe CFT500 masttop armatuur serie is toegevoegd aan de WE-EF LED-reeks voor verlichting van parkings, voetpaden, openbare ruimten, promenades, voetgangersgebieden en parken. Met zijn strak en functioneel ontwerp is de CFT500 ideaal voor een integratie in verschillende omgevingen. Betrouwbare verlichting voor de openbare ruimte.


Of het nu in de moderne architectonische ontwerpen, historische stadsgezichten, promenades langs de kust of in een mediterrane omgeving is, de CFT500 LED masttop armatuur serie biedt verschillende mogelijkheden voor een efficiënte en esthetisch aantrekkelijke verlichting in de openbare ruimte.

De CFT500 serie maakt gebruik van de specifieke OLC® (One Led Concept) lenstechnologie met een multi-layer principe van WE-EF. Elke LED, in combinatie met de speciale lens, verlicht hetzelfde gebied. De som van alle lagen geeft een gelijkmatige lichtoutput. De efficiëntie wordt verder verbeterd door een ander optisch component ontwikkeld door WE-EF: de RFC® (Reflection Free Contour) technologie, vervaardigd met een UV-gestabiliseerd PMMA paneel dat een omlijnd oppervlak heeft, zodanig dat het de vorm van de LED-lens imiteert; het doel is het lichtverlies dat gewoonlijk optreedt als gevolg van interne reflectie, te minimaliseren.

Het ringvormige armatuurlichaam van de CFT500 heeft geleid tot de ontwikkeling van nieuwe LED boards. Voorheen gebruikte WE-EF altijd vierkante LED-boards voor straat -en terreinverlichting, de nieuwe halfronde LED boards stellen extra ontwerpmogelijkheden open, vooral in termen van het ontwerp van de CFT500 paaltoparmatuur serie en aanvullende WE-EF productontwikkelingen.

Er werden twee nieuwe LED-lenssystemen ontwikkeld om in de ronde vorm te passen, [C50] voor symmetrische lichtverdeling en [R] voor vierkante distributie. De CFT500 LED-serie is verkrijgbaar in kleurtemperaturen 4000K en 3000K. De nominale lichtstroom bereikt door de CFT500 is 4536 lm, hoewel het een maximum van 8294 lm kan bereiken met 72W en 700 mA voorwaartse stroom. CFT500 is uitgerust met een 6/6 kV overspanningsbeveiliging, die geïntegreerd is in de LED-driver, in overeenstemming met IEC 61643-11.

De kwaliteitsconcepten van WE-EF zorgen voor een lange levensduur, met inbegrip van het gebruik van corrosiebestendig gegoten aluminium, de 5CE vijf niveaus superieure corrosie beschermingssysteem, een weerbestendige en duurzame afdichtingstechniek en een effectief systeem voor thermisch beheer voor leds. Optionele concepten, zoals NTC (negatieve temperatuurcoëfficiënt) thermo element, waarbij de temperatuur direct aan de LED board wordt bewaakt, zijn ook beschikbaar. Wanneer een vooraf ingestelde drempelwaarde wordt bereikt, bijvoorbeeld wanneer leds ingeschakeld worden waar daglicht aanwezig is en de omgevingstemperatuur extreem hoog is, worden de leds gedimd tot 50 procent lichtstroom om oververhitting te voorkomen.

Brochure CFT500

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?