Sluiten

WE-EF - ETC130

25 juli 2019

WE-EF - ETC130

De ETC100 serie met gimbal techniek staat al jaren bekend om de juiste combinatie tussen kwaliteit, een sublieme lichttechniek en hoge betrouwbaarheid.

Een volledig uit RVS vervaardigde behuizing zorgt voor de juiste stevigheid, waarbij de LED-techniek inwendig op eenvoudige wijze te richten is. Deze serie vindt zijn toepassing in het aanlichten van objecten, het accentueren van architectuur en het verfraaien van de buitenruimte.

De zeer succesvolle serie grondspots van WE-EF is inmiddels uitgebreid met een Tunable White (TW) en een Colour Changer (CC) variant.

Bij de Tunable White versie is de kleurtemperatuur traploos instelbaar van 2700K tot 6000K. Deze wordt aangestuurd middels DALI-8.

De Colour Changer is beschikbaar in twee varianten met RGBW of RGBA waarmee nagenoeg iedere lichtkleur gecreëerd kan worden. De Colour Changers worden aangestuurd met DMX waarbij de stuurunits in de armaturen zijn geïntegreerd.

Genoemde uitbreiding binnen de serie grondspots heeft betrekking op de ETC130-GB en ETC140-GB. Deze speciale grondspots zijn verkrijgbaar met vier verschillende lichtdistributies: breedstralend, medium, smalstralend en wallwash en kunnen eventueel worden voorzien van de voor WE-EF bekende accessoires voor een optimaal lichtresultaat.

Enkele eigenschappen:
energiezuinige LED verlichting - IP67 - IK10+ - RVS constructie - veiligheidsglas belastbaar tot 5 ton - 359° draaibaar - 30° kantelbaar - fixeerbaar - standaard
verkrijgbaar in diverse lichtkleuren en verschillende lichtbundels - uit te breiden met verschillende optieken voor specifieke wensen

De ETC serie is beschikbaar in vermogens van 6W tot maximaal 36W

ETC100 TW

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?