Sluiten

WE-EF - L&B 2018

25 april 2018

WE-EF - L&B 2018
Na de intensieve beursdagen op 's werelds toonaangevende verlichtingsbeurs Light & Building - die plaatsvond van 18 tot 23 maart in Frankfurt - kijkt WE-EF zeer tevreden terug op een geslaagde beurs. Positieve feedback, gekwalificeerd publiek en waardevolle netwerken!

De nieuwe productontwikkelingen van WE-EF en de beursstand met zijn open en uitnodigende ontwerp, trokken grote belangstelling en ontvingen aanzienlijk positieve feedback.

Er waren tal van nieuwigheden te ontdekken op de stand. Zo werden bijvoorbeeld de FLC200 buitenprojectorenreeks getoond, speciaal ontworpen voor het belichten van architectuur en met instelbare witte en RGBW / RGBA-varianten, alsook de nieuwe WE-EF bolderreeks ZFY200 met zijn Design Plus Award.

De topics met betrekking tot connectiviteit en de toekomstige duurzaamheid van straat- en terreinverlichtingsarmaturen waren ook een specifiek aandachtspunt op de beursstand van WE-EF. Er werden dan ook twee innovatieve concepten onthult op Light & Building, die de integratie van WE-EF straat- en terreinverlichtingsarmaturen in lichtmanagementsystemen vergemakkelijken: 'P2C - Prepare to Connect' en 'R2C - Ready to Connect'. Ze behandelen de implementatie van sensor- en communicatiemodules in overeenstemming met de Zhaga-standaard 18.

Meer informatie volgt snel: www.weef.de.

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?