Sluiten

WE-EF - DOC140

25 juli 2019

WE-EF - DOC140

Maak kennis met de nieuwe DOC140 LED-FT downlighters met Tunable White en Darklight technologie.

De downlighters van WE-EF uit de DOC100 serie kunnen naadloos worden geïntegreerd in de architectuur en bij diverse situaties worden toegepast; bijvoorbeeld voor het verlichten van prestigieuze gebouwen, maar ook als functionele verlichting voor stations platforms.

De nadruk ligt bij deze downlighters op het lichteffect, terwijl de armaturen zelf nauwelijks aanwezig zijn. Met een beschermingsklasse IP66 en een volledige 5CE corrosiebescherming zijn ze ideaal voor gebruik in de buitenruimte.

Nieuw in het assortiment is de DOC140 LED-FT met Darklight technologie. Deze variant heeft een tweedelige reflector-combinatie die ervoor zorgt dat er geen licht wordt uitgezonden buiten de afschermhoeken en voorkomt dat de gebruiker direct in de lichtbron kan kijken. Het resultaat is een optimale beperking van zowel directe verblinding als weerkaatste spiegeling op de oppervlakken.

Naast de variant met een standaard witte lichtuitstraling is de DOC140 LED-FT downlighter ook beschikbaar met Tunable White technologie (DALI8).