Sluiten

WE-EF - FLC200

31 juli 2019

WE-EF - FLC200

De serie FLC200 LED schijnwerpers is speciaal door WE-EF ontworpen om objecten en gebouwen te accentueren en goed zichtbaar te maken.

De serie is beschikbaar in vier verschillende afmetingen, waarbij de kleinste een diameter van 190mm en de grootste een diameter van 385mm heeft. Alle schijnwerpers zijn voorzien van een geïntegreerde driver en kunnen worden uitgerust met een keuze uit vijf verschillende lichtbundels en de voor WE-EF bekende accessoires (lenzen en snoots) voor een optimaal lichtresultaat.

Naast de standaard schijnwerper bevat deze serie ook een drietal profielprojectoren in twee verschillende afmetingen; een Zoom Projector, een Frame Projector en een Gobo Projector. Deze armaturen gebruiken een twee- tot vierdelig lenssysteem en kunnen worden gebruikt om onderscheidende lichteffecten in de buitenruimte te bereiken. Van spectaculaire lichtprojecties in parken en effectieve gevelverlichting tot het met scherpe contouren verlichten van objecten of monumenten - de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

De bijna volledige serie is tevens beschikbaar in een Colour Changer uitvoering. Met de uitgebreide mogelijkheid om kleuren te mengen is de FLC200 serie in staat om een groot palet aan lichtkleuren te produceren. E.e.a. kan worden aangestuurd door middel van een (eventueel draadloos) DMX systeem. Dit maakt de Colour Changer geschikt voor zowel vaste als dynamische lichtkleurapplicaties. Naast deze RGBW oplossing is er ook een dynamisch witte kleur mogelijk (Tunable White).

Wenst u op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes?