Sluiten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een breed begrip met verschillende aspecten. Het is gericht op economische prestaties, maar met extra aandacht voor mens en milieu. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen dragen we bij aan een duurzame toekomst en nemen we actief verantwoordelijkheid voor het milieu. Samen met haar kernleveranciers zet Axioma belangrijke stappen naar een circulaire economie.

Duurzaam ondernemen

Onze verlichtingspartners vervaardigen hun producten op een manier die zo energiezuinig mogelijk is en met aandacht voor duurzaamheid, kwaliteit en milieu. Zo gebruikt onze partner WE-EF voor 90% enkel gerecycled aluminium.

Social Return

Al enkele jaren werkt Axioma samen met de toppers van het leerwerkbedrijf WerkwIJSS. WerkwIJSS biedt mogelijkheden voor iedereen die zelf moeilijk aan een reguliere, betaalde baan kan komen. De werknemers van WerkwIJSS verzorgen regelmatig diverse assemblagewerkzaamheden voor ons.

Sponsoring

Gezondheid vinden we erg belangrijk. Net als het welzijn van van onze kinderen. Axioma draagt daarom graag een steentje bij aan lokale en sociale initiatieven. Zo kunnen o.a. de Stichting ALS en De Grootste Kerstboom op onze sportieve en financiële steun rekenen.

Tussenlijn Licht

maat·schap·pij (de; v; meervoud: maatschappijen)

  1. samenleving, gemeenschap; =wereld
  2. vereniging ter bevordering van bepaalde belangen
  3. vereniging van personen tot een handelsonderneming, enz.