Sluiten

Investeren in betere energie-efficiëntie vraagt om een zorgvuldige aanpak

Verlichting heeft een belangrijk aandeel in het energieverbruik, hierdoor hebben veel van de door de overheid verplicht gestelde maatregelen betrekking op energie efficiënte verlichting. Axioma is als lichtspecialist met jarenlange ervaring, uw partner bij het verduurzamen van uw verlichtingsinstallatie.

Door het verlenen van professioneel verlichtingsadvies en het uitwerken van lichtstudies, lichtconcepten en inplantingsplannen, ontzorgen we onze klanten en bouwen wij mee aan hun succes. Voor de investeerder is Return on Investment (ROI) belangrijk (hoe kan verlichting mijn business versterken?) net als Total Cost of Ownership TCO), het ‘kostenbewust’ verlichten. Voor de installateur zijn de installatie, exploitatiekosten en onderhoudsvriendelijkheid van extreem belang. Toegevoegde waarde voor Axioma betekent rekening houden met en het bundelen van al die eisen in een passend lichtontwerp.

Axioma toetst lichtontwerpen aan alle eisen en normen, dus ook die voor energieverbruik. We gaan echter nog een stap verder, met gedetailleerde bereke­ningen van de TCO voor ver­schillende armaturen en SMART opties. Wij doen het denkwerk, u profiteert van lage kosten en de meest duurzame investering waarbij we een lichtoplossing voorstellen die uitgaat van de meest rendabele terug­verdientijd (ROI).

Tussenlijn Licht

in·ves·te·ren (investeerde, heeft geïnvesteerd)

1. (van gelden) beleggen in een onderneming
2. besteden aan: tijd in iemand investeren